VolunteerWithUs

Wil jij je vrijwillig inzetten bij een jonge organisatie die zich inzet voor Israël en strijdt tegen antisemitisme? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Als non-profitorganisatie zijn wij toegewijd om een verschil te maken in onze gemeenschap en daarbuiten. StandWithUs is een internationale, niet-partijgebonden onderwijsorganisatie die zich richt op het bestrijden van antisemitisme en het geven van educatie over de Holocaust en Israël. Opgericht door Roz Rothstein en Esther Renzer in 2001, in een woonkamer in Los Angeles, en met het hoofdkantoor in Los Angeles, heeft de organisatie programma’s en kantoren in Nederland, Israël, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Brazilië, Argentinië, Australië en Zuid-Afrika.

StandWithUs Nederland, opgericht in 2016, onderwijst en informeert door middel van educatieve evenementen, een leiderschapsprogramma voor studenten, een educatieprogramma voor studenten en young professionals en educatief content op social media.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons bijvoorbeeld kunnen helpen bij het organiseren van evenementen, het vertalen van Engelse teksten naar het Nederlands, ons social media team willen versterken, creatief kunnen schrijven, willen helpen bij het werven van fondsen en grafisch kunnen ontwerpen. We vragen een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week.

Wil jij graag een verschil maken en jouw talenten inzetten voor de Joodse staat Israël?

 

Stuur dan een email naar nederland@standwithus.com en wie weet maak jij binnenkort deel uit van StandWithUs Nederland.