Contact

Media

Journalisten en andere media professionals kunnen hun vragen stellen aan Stephany Daal, Community Director. E-mail: stephanyd@standwithus.com 

Overig

Voor vragen, suggesties of gewoon een hallo kan men een e-mail sturen naar nederland@standwithus.com 

Wil je werken bij een jonge organisatie die zich inzet voor Israël en strijdt tegen antisemitisme? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Als non-profitorganisatie zijn wij toegewijd om een verschil te maken in onze gemeenschap en daarbuiten. StandWithUs is een internationale, niet-partijgebonden onderwijsorganisatie die zich richt op het bestrijden van antisemitisme en het geven van educatie over de Holocaust en Israël. Opgericht door Roz Rothstein en Esther Renzer in 2001, in een woonkamer in Los Angeles, en met het hoofdkantoor in Los Angeles, heeft de organisatie programma’s en kantoren in Nederland, Israël, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Brazilië, Argentinië, Australië en Zuid-Afrika.

StandWithUs Nederland, opgericht in 2016, onderwijst en informeert door middel van educatieve evenementen, een leiderschapsprogramma voor studenten, een educatieprogramma voor studenten en young professionals en educatief content op social media.

Wat kan je verwachten als je bij ons komt werken?

Een jong en hecht team

Het verbreden van jouw kennis over Israël, het jodendom, het Midden-Oosten en het conflict

De vrijheid om zelf jouw werk in te delen

Jouw ideeën worden sterk gewaardeerd en in acht genomen

Het uitbreiden van jouw (internationale) netwerk

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Vacatures